VACATURE SOCIAL WORKER/ MAATSCHAPPELIJK WERKER

 

VACATURE SOCIAL WORKER/ MAATSCHAPPELIJK WERKER

Werken als Social Worker/ Maatschappelijk Werker in een warme en kleinschalige organisatie in the Red Light District in Amsterdam?

De vacature is voor 24 uur per week.

Zoek je werk waarin jij het verschil kan maken in het leven van vrouwen, mannen en transpersonen die in de prostitutie werken? Heb jij, net als wij, de overtuiging dat ieder mens waardevol is en door God gemaakt om vrij te zijn? Dan ben jij mogelijk onze nieuwe collega!
Bij Bright Fame werk je in een kleinschalige organisatie zonder lagen, waar ruimte is voor jou! Door jouw passievolle inzet, ontvangen onze cliënten kwaliteitsvolle dienstverlening.

Wat ga je doen?
– Je begeleidt de cliënt vanuit een professionele discipline om hulpverlening op maat te bieden en de zelfredzaamheid te verhogen.
– Je informeert en helpt de cliënt met het oog op een correcte en warme dienstverlening.
-Je staat in voor het beheer en de afhandeling van dossiers van de cliënten.
-Je geeft mede vorm aan het beleid door het uitwerken van voorstellen en het geven van adviezen, zodat de beleidsdoelstellingen van de dienst gerealiseerd worden
-Je bouwt mee aan een goede teamwerking en ontwikkelt netwerken en samenwerkingsverbanden met ketenpartners met het oog op een efficiënte en klantgerichte dienstverlening.
-Je overlegt en communiceert met collega’s, leidinggevenden en derden met als doel een kwaliteitsvolle dienstverlening te realiseren.
-Je staat in voor de dagelijkse coördinatie van de activiteiten en ziet toe op een kwalitatieve uitvoering ervan.

Wat vragen wij?
-Je hebt een volledig afgeronde opleiding Maatschappelijk Werk en Dienstverlening (MWD)/ Social Work op HBO-niveau of een vergelijkbare opleiding met werkervaring in het begeleiden van kwetsbare cliënten.
-Je spreekt en schrijft uitstekend Nederlands en je beheerst de Engelse taal voldoende om te communiceren met je cliënten.
-Het spreken van de Spaanse taal is een pre.
-Je hebt actuele vakkennis en werkervaring.
-Je onderschrijft onze overtuiging dat God ieder mens wil vrijzetten en dat iedereen een bestemming heeft.
-Een stabiele persoonlijkheid.
-Zeer sterk empathisch vermogen.
-Je bent vaardig in het contact maken, motiveren, steunen en opbouwend confronteren van individuele cliënten.
-Culturele sensibiliteit.
-Ervaring met begeleiding van slachtoffers mensenhandel, met cliënten met kwetsbare thuissituaties of met cliënten uit de prostitutiesector zijn een pré.

Bright Fame:
Bright Fame wil vrouwen, mannen en transpersonen helpen om uit de prostitutie te stappen. Samen willen wij ontdekken waar hun passies, dromen en talenten liggen zodat zij op de bestemming komen die bij hen past. Als organisatie vinden wij het belangrijk om er voor de vrouwen te zijn. Het persoonlijke contact en het opbouwen van een vertrouwensrelatie is een belangrijk speerpunt van Bright Fame. Geloof, betrokkenheid en professionaliteit zijn hierbij sleutelwoorden. Wij werken volgens de presentiebenadering. Dit houdt in dat we er willen zijn voor de ander door een vertrouwensrelatie op te bouwen zodat de ander zich gezien en gehoord voelt. Zodra er een gevoel van gelijkwaardigheid is, kan er een beweging in de goede richting ontstaan. Bright Fame heeft een klein team met betaalde medewerkers (o.a. maatschappelijk werker, jobcoach, juridisch medewerker en fondsenwerver) met daaromheen vrijwilligers.
Meer over Bright Fame, kijk op onze website: www.brightfame.nl.

Als jij onze collega wordt, dan bieden we jou:
-Een superfijne werkplek in de dynamische omgeving van de Red Light district in Amsterdam.
-Werken in een hecht team met leuke collega’s.
-Een contract voor in eerste instantie 6 maanden, met uitzicht op een vast contract.
-Salaris volgens de CAO  Sociaal werk

Interesse?
Solliciteer dan! Stuur je motivatie en CV naar Jacqueline@brightfame.nl. We zien je graag tijdens een kennismaking. Voor vragen kun je een bericht via whatsapp sturen of bellen naar Jacqueline Rouvoet, 06 21 83 67 37.

Postbus 12274, 1100 AG Amsterdam
+31 6 54985459 +31 20 2602118  www.brightfame.nl info@brightfame.nl
IBAN: NL53 INGB 0004 1039 12 

Geplaatst

in

door

Tags:

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *