Schitter: reeks concerten met 

Eline Bakker & band en projectkoor

Sta op en schitter! De oproep klonk een paar jaar geleden voor het eerst en was gericht aan een nieuwe generatie. Het was bedoeld om hen te doen beseffen wie ze zijn in God – en dat uit te stralen en door te geven. Eline Bakker gebruikte het in een lied op haar nieuwe album ‘Terug Naar Eden’. En nu klinkt ‘Schitter’ als naam voor een reeks aanbiddingsavonden waarin Eline, haar complete band en een speciaal samengesteld koor van The Choir Company, het podium delen.


Het waren liederen als ‘Jezus Overwinnaar’, ‘Abba’ en ‘Door en Door Goed’ die Eline Bakker bekend maakten bij het grote publiek. Vooral de passie en liefde voor Jezus is onvermijdelijk in haar muziek. Veel van Elines werk richt zich op Gods nabijheid en liefde als houvast – ook in de moeilijke seizoenen van ons leven. Terwijl haar liederen al in heel Nederland gezongen worden, moest haar debuutalbum nog verschijnen. Dat werd in oktober eindelijk werkelijkheid. En met de mogelijkheid om weer concerten te geven, groeide het verlangen om de mensen weer bij elkaar te brengen rondom de boodschap van deze muziek.

Tijdens de avonden van de ‘Schitter’ tour klinken de nieuwe liederen van Elines album ‘Terug Naar Eden’ als herinnering aan hoe we bedoeld zijn te schitteren in Gods licht. Met de tour vragen Eline en het koor van The Choir Company ook aandacht voor het werk van Bright Fame (brightfame.nl). De organisatie wil naast vrouwen in de prostitutie staan en ze helpen om hier uit te stappen.

“Vrouwen in de prostitutie krijgen de kans niet om te stralen en te schitteren; om te floreren als vrouw” aldus Eline. “Wij hebben het voorrecht dat wel te kunnen en mogen. We mogen ons daarmee ook uitstrekken naar deze vrouwen om ze hun glans terug te kunnen geven, zodat ook zij in Jezus’ licht mogen opstaan en schitteren!”

Wees er één van de avonden bij ! ga dan naar: 

https://www.eventsforchrist.nl/event/eline-bakker-schitter

Geniet van een mooie en sfeervolle avond!

6
mrt

Eline Bakker – Schitter

Veenendaal
LEES MEER
12
mrt

Eline Bakker – Schitter

Bunschoten-Spakenburg
LEES MEER
19
mrt

Eline Bakker – Schitter

Zwolle
LEES MEER
26
mrt

Eline Bakker – Schitter

WINSCHOTEN
LEES MEER
27
mrt

Eline Bakker – Schitter

Rotterdam
LEES MEER

Geplaatst

in

door

Tags:

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *