EventsforChrist, Eline Bakker, Bright Fame en de Schitter tour. Dat mag je niet missen!

Eline Bakker & band 

en The Choir Company


  6 maart- Veenendaal

12 maart- Bunschoten-Spakenburg

19 maart- Zwolle

26 maart- Winschoten

27 maart- Rotterdam


Zing mee in het Choir Company projectkoor.

Sta op en schitter! De oproep klonk een paar jaar geleden voor het eerst en was gericht aan een nieuwe generatie. Het was bedoeld om hen te doen beseffen wie ze zijn in God – en dat uit te stralen en door te geven. Eline Bakker gebruikte het in een lied op haar nieuwe album ‘Terug Naar Eden’. En nu klinkt ‘Schitter’ als naam voor een reeks aanbiddingsavonden waarin Eline, haar complete band en een speciaal samengesteld koor van The Choir Company het podium delen.

Het waren liederen als ‘Jezus Overwinnaar’, ‘Abba’ en ‘Door en Door Goed’ die Eline Bakker bekend maakten bij het grote publiek. Vooral de passie en liefde voor Jezus is onvermijdelijk in haar muziek. Veel van Elines werk richt zich op Gods nabijheid en liefde als houvast – ook in de moeilijke seizoenen van ons leven. Terwijl haar liederen al in heel Nederland gezongen worden, moest haar debuutalbum nog verschijnen. Dat werd in oktober eindelijk werkelijkheid. En met de mogelijkheid om weer concerten te geven, groeide het verlangen om de mensen weer bij elkaar te brengen rondom de boodschap van deze muziek.

Tijdens de avonden van de ‘Schitter’ tour klinken de nieuwe liederen van Elines album ‘Terug Naar Eden’ als herinnering aan hoe we bedoeld zijn te schitteren in Gods licht. 

Met de tour vragen Eline en The Choir Company ook aandacht voor het werk van Bright Fame (www.brightfame.nl). De organisatie wil naast vrouwen in de prostitutie staan en ze helpen om hier uit te stappen.


“Vrouwen in de prostitutie krijgen de kans niet om te stralen en te schitteren; om te floreren als vrouw” aldus Eline. “Wij hebben het voorrecht dat wel te kunnen en mogen. We mogen ons daarmee ook uitstrekken naar deze vrouwen om ze hun glans terug te kunnen geven, zodat ook zij in Jezus’ licht mogen opstaan en schitteren!”

 Voor de optredens stelt The Choir Company een speciaal projectkoor samen waarvoor iedereen zich aan kan melden. Hadden we eerder aangekondigd dat we voor dit project met een leeftijdsgrens zouden werken, hebben we naar aanleiding van alle corona maatregelen besloten deze voor dit project te laten vervallen. Iedereen is dus van harte welkom!

Meld je hier aan om op de hoogte gehouden te worden. 

https://www.choircompany.nl/index.php/korte-projecten/project-4


Geplaatst

in

door

Tags:

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *