Schitter: reeks concerten met Eline Bakker & band en projectkoor en Bright Fame

 

facebook instagram youtube

PERSBERICHT

Schitter: reeks concerten met Eline Bakker & band en projectkoor

Sta op en schitter! De oproep klonk een paar jaar geleden voor het eerst en was gericht aan een nieuwe generatie. Het was bedoeld om hen te doen beseffen wie ze zijn in God – en dat uit te stralen en door te geven. Eline Bakker gebruikte het in een lied op haar nieuwe album ‘Terug Naar Eden’. En nu klinkt ‘Schitter’ als naam voor een reeks aanbiddingsavonden waarin Eline, haar complete band en een speciaal samengesteld koor van The Choir Company, (met zangers en zangeressen tussen de 16 en 40 jaar) het podium delen.

Het waren liederen als ‘Jezus Overwinnaar’, ‘Abba’ en ‘Door en Door Goed’ die Eline Bakker bekend maakten bij het grote publiek. Vooral de passie en liefde voor Jezus is onvermijdelijk in haar muziek. Veel van Elines werk richt zich op Gods nabijheid en liefde als houvast – ook in de moeilijke seizoenen van ons leven. Terwijl haar liederen al in heel Nederland gezongen worden, moest haar debuutalbum nog verschijnen. Dat werd in oktober eindelijk werkelijkheid. En met de mogelijkheid om weer concerten te geven, groeide het verlangen om de mensen weer bij elkaar te brengen rondom de boodschap van deze muziek.

Tijdens de avonden van de ‘Schitter’ tour klinken de nieuwe liederen van Elines album ‘Terug Naar Eden’ als herinnering aan hoe we bedoeld zijn te schitteren in Gods licht. Met de tour vragen Eline en het jongerenkoor van The Choir Company ook aandacht voor het werk van Bright Fame (brightfame.nl). De organisatie wil naast vrouwen in de prostitutie staan en ze helpen om hier uit te stappen.

“Vrouwen in de prostitutie krijgen de kans niet om te stralen en te schitteren; om te floreren als vrouw” aldus Eline. “Wij hebben het voorrecht dat wel te kunnen en mogen. We mogen ons daarmee ook uitstrekken naar deze vrouwen om ze hun glans terug te kunnen geven, zodat ook zij in Jezus’ licht mogen opstaan en schitteren!”

Voor de optredens stelt The Choir Company een speciaal projectkoor samen waarvoor iedereen die tussen de 16 en 40 jaar is zich aan kan melden. Zij ondersteunen Eline Bakker & band en geven de liederen nog meer impact dan ze al hebben. Meer informatie (en aanmelding) is te vinden opwww.choircompany.nl.

Geniet van een mooie en sfeervolle avond!

6
mrt

Eline Bakker – Schitter

Veenendaal
LEES MEER
12
mrt

Eline Bakker – Schitter

Bunschoten-Spakenburg
LEES MEER
19
mrt

Eline Bakker – Schitter

Zwolle
LEES MEER
26
mrt

Eline Bakker – Schitter

WINSCHOTEN
LEES MEER
27
mrt

Eline Bakker – Schitter

Rotterdam
LEES MEER

MEDIA

PERSFOTO’S
LOGO EVENTS FOR CHRIST
TOUR POSTERDeze email is verzonden aan frits@fritsrouvoet.nl omdat deze is aangemeld op onze nieuwsbrief.
Deze nieuwsbrief niet meer ontvangen? Uitschrijven kan hier.Events for Christ
Postbus 325
1430AH Aalsmeer
support@eventsforchrist.nl(0297) 237172


Geplaatst

in

door

Tags:

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *