✨A happy & hopeful new year. ✨
door Elise Lente Meester

𝚅𝚎𝚛𝚕𝚎𝚗𝚐𝚍𝚎 𝚕𝚘𝚌𝚔𝚍𝚘𝚠𝚗- Wow, wat een gek begin van het nieuwe jaar hé, zo met z’n allen?

Maar kan zo’n lockdown ook iets positiefs teweeg brengen? Vraag het Bright Famers en het antwoord is verrassend genoeg een dikke vette ja. Door de lockdowns van de afgelopen tijd is er ineens een hele grote groep vrouwen die wil stoppen. Een ander leven wil opbouwen. Dromen achterna. In de woorden van één van de dames: ”Ik ben eigenlijk heel blij met de lockdown. Nu kom ik tot mezelf. Kan ik nadenken over wat ik écht wil. “
Het zoeken van een baan is één van de eerste stappen. Ook hierbij helpen wij. We werken samen met bedrijven en hebben op het moment een groep vrouwen die wordt gecoacht bij het vinden en houden van een baan. En bij The Work Academy stromen de nieuwe aanmeldingen binnen. Ja, door de lockdowns zien wij dat meer mensen dan ooit denken: dit nooit meer.
Natuurlijk, er liggen uitdagingen. Maar we zien ook heel veel mogelijkheden. Schouders eronder en gáán. Daarom, een tikkeltje laat maar niet minder gemeend: een nieuwjaarswens van Bright Fame. We geloven dat het een topjaar wordt, vol geloof, hoop en liefde.
Namens het het hele team van Bright Fame:
𝐖𝐞 𝐰𝐞𝐧𝐬𝐞𝐧 𝐣𝐨𝐮 𝐞𝐞𝐧 𝐠𝐞𝐥𝐮𝐤𝐤𝐢𝐠 𝐞𝐧 𝐡𝐨𝐨𝐩𝐯𝐨𝐥 𝟐𝟎𝟐𝟏! 🧡🌈

#happynewyear #januari2021 #dewallen #amsterdam #redlightdistrict #hope #brightfame
P.S.
Wil je ook naast vrouwen en mannen in de prostitutie staan? Hen helpen een ander leven op te bouwen? Klik op ‘doe mee’ en zie de verschillende mogelijkheden hoe jij ook dit jaar onderdeel van ons kan.
www.brightfame.nl
Voor donaties ga naar: 
Bright Fame is een ANBI erkende stichting

020-8201171
06-54985459


Geplaatst

in

door

Tags:

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *