Soms schaam ik mij een man te zijn

Lieve mensen,
Vandaag wil ik iets delen wat we enige tijd geleden hoorden van een vrouw die in Amsterdam werkzaam is in de prostitutie.
Op een avond was zij aan het werk toen ze een klant binnenliet. Na een sigaretje gerookt te hebben haalt de man wat kleding uit zijn tas en vraagt of de vrouw dit aan zou willen trekken. Op haar verbaasde vraag ‘waarom?’ antwoordde de man dat deze kleding leek op op die van zijn (zeer) jonge buurmeisje. Zijn vervolg vraag was of zij zijn buurmeisje wilde spelen.
De vrouw heeft deze kerel direct de deur gewezen en was, toen ze dit aan ons vertelde, nog steeds zeer verontwaardigd. Ze kon er niet bij dat een man, netjes en strak in pak, haar dit kon vragen.
Het is aannemelijk dat deze man al een tijdje met fantasieën over zijn buurmeisje rondliep. Met deze fantasie is hij die avond naar deze vrouw toegegaan. Ik vraag me af; wat is de volgende stap voor deze man?
Veel mensen vinden prostitutie normaal zolang de vrouw er zelf voor kiest en haar verdiensten niet aan een pooier hoeft af te staan. Er zijn zelfs mensen die vinden dat het maar goed is dat er prostituees zijn omdat mannen zich dan niet zo snel aan een vrouw op straat hoeven te vergrijpen. Ze vergeten dat deze mannen zich vervolgens wel vergrijpen aan een andere vrouw. Die dat meerdere keren per dag meemaakt.
Als maatschappij denken we dat in de prostitutie alles goed geregeld is en dat veel onder controle is. Vaak moeten wij, net als in deze situatie, concluderen dat er zich absurde situaties achter de gesloten gordijnen afspelen.
#somsschaamikmijeenmantezijn
Ondersteun Bright Fame; https://www.brightfame.nl/doe-mee/doneer/

Geplaatst

in

door

Tags:

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *