Uitnodiging open dag | Ondernemersnetwerkavond

Welkom bij Bright Fame in Amsterdam

Op zaterdag 25 mei a.s. organiseert Bright Fame een open dag op haar kantoor in het centrum van Amsterdam voor iedereen die geïnteresseerd is in ons werk. 
Bright Fame zet zich – met name op de Amsterdamse Wallen – in voor vrijheid en herstel van vrouwen die in de prostitutie werkzaam zijn en biedt deze vrouwen passende hulp en ondersteuning. Tijdens de open dag vertellen we meer over wie we zijn en wat we doen en we laten u kennis maken met ons werk. Ook is er iemand aanwezig die haar eigen ervaringen vanuit het werken in de prostitutie met ons deelt. Verder maken we een stadswandeling door het hart van Amsterdam. Het programma start om 11.00 uur (vanaf 10.30 uur inloop met koffie en thee) en is om 15.30 uur afgelopen. We vragen een bijdrage van 25 euro per persoon, dit bedrag is inclusief koffie/thee, een lunch en een stadswandeling. Aanmelden kan via email: info@brightfame.nl (graag duidelijk vermelden om hoeveel personen het gaat) of telefonisch via 020 – 820 11 71. Na inschrijving ontvangt u verdere informatie zoals het programma, het adres en de betalingsgegevens. Er kunnen maximaal 25 personen deelnemen.

Ondernemersnetwerkavond


Graag nodigen we u uit voor onze Ondernemersnetwerkavond op donderdag 23 mei a.s. op ons kantoor in Amsterdam. Als Bright Fame werken we met name op de Amsterdamse Wallen, het is onze missie om vrouwen uit de prostitutie te helpen! Dit doen we door de vrouwen actief op te zoeken en door daar te zijn waar zij werken. Hierbij staan we voor brede hulpverlening bij het uitstappen en het opbouwen van een ander leven. We helpen door middel van straatwerk – waarbij we relaties opbouwen – en maatschappelijk werk, we bieden opvang en we gaan op zoek naar een geschikte plek in de maatschappij waarbij we de vrouwen terug op de werkvloer willen brengen. Soms helpen we vrouwen ook om terug te keren naar het land van herkomst. Verder werken we aan preventie – onder andere om jongeren te leren gezonde keuzes te maken op het gebied van seksualiteit – en creëren we bewustwording over de problematiek van mensenhandel en (gedwongen) prostitutie. Het werk van Bright Fame is afhankelijk van giften en donateurs, er is geen subsidie vanuit de overheid. Een netwerk van betrokken ondernemers steunt ons werk structureel en denkt constructief met ons mee. Graag ontmoeten we u tijdens onze netwerkavond op donderdag 23 mei a.s. vanaf 18.00 uur. We zullen u deze avond meer vertellen over ons werk en onze organisatie, er zal iemand aanwezig zijn die vanuit de praktijk haar verhaal met ons deelt en we vragen u eveneens met ons mee te denken in een aantal specifieke situaties. U kunt zich aanmelden door deze e-mail te beantwoorden, na aanmelding ontvangt u verdere informatie zoals het adres en het programma voor deze avond. Kent u andere ondernemers die we voor deze avond uit kunnen nodigen, dan komen we graag met hen in contact!

Geplaatst

in

door

Tags:

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *