Bright Fame organiseert concerten met Lou Fellingham

Bright Fame organiseert concerten met Lou Fellingham
Op 5, 6 en 7 april a.s. organiseert Bright Fame samen met Events For Christ – een drietal concerten met de Britse aanbiddingsleidster Lou Fellingham. Tijdens deze concerten zal Lou begeleidt worden door een volledige band en een projectkoor.
Inmiddels is Lou Fellingham een graag geziene gast op de Nederlandse podia. Ze is één van de meest sympathieke en gerespecteerde zangeressen en aanbiddingsleidsters uit het Verenigd Koninkrijk. Tijdens de komende concerten in Zwolle, Rotterdam en Veenendaal kan er optimaal genoten worden van Lou’s muziek. Ze maakt tijdens deze avonden gebruik van een volledige band en wordt bijgestaan door The Choir Company onder leiding van Maarten Wassink. Naast bekende aanbiddingsliederen zal Lou Fellingham deze avonden ook materiaal laten horen van haar nieuwe album.

Bright Fame
De concerten met Lou Fellingham worden georganiseerd in een samenwerking van Events For Christ en Bright Fame. Bright Fame is een organisatie die met name op de Amsterdamse Wallen werkt en vrouwen uit de prostitutie helpt. De organisatie staat voor brede hulpverlening bij het uitstappen en opbouwen van een ander leven. Speerpunten hierbij zijn emotionele, geestelijke en maatschappelijke steun. Er wordt hulp geboden op het gebied van straatwerk, maatschappelijk werk, opvang, werkervaring, terugkeer naar huis, preventie en bewustwording. Bright Fame ontvangt geen overheidssubsidie en is afhankelijk van giften en donateurs. Op www.brightfame.nl is meer informatie te vinden. 


Data

Vrijdag 5 april 2019 – 20.00 – Zwolle
Verrijzeniskerk, Bachlaan 150, 8031 HL
Zaterdag 6 april 2019 – 20.00 – Rotterdam
Breepleinkerk, van Malsenstraat 104 ,
Zondag 7 april 2019 – 20.00 – Veenendaal
De Basiliek, Wiltonstraat 56, 3905 KV

Korting
Als vriend van Bright Fame ontvangt u € 2,50 korting (per kaart) op de toegangsprijs. Kaarten kunnen gereserveerd worden via deze link. Gebruik tijdens het reserveren de kortingscode ‘brightfame’ om de korting te verzilveren.Veel van de vrouwen en meisjes achter het 
raam dromen over hun toekomst

Laten we hen samen helpen en 
schouder aan schouder met hun staan. 

Help ons met uw giftGiften ter ondersteuning van mijn persoonlijke werk kunnen 
overgemaakt worden onder vermelding van mensenhandel.


Bright Fame is een ANBI-erkende stichting!
        
Foto: Jane Lasonder


Jacqueline en Frits Rouvoet
Postbus 12274


1100 AG Amsterdam

+31 6 54985459 
                      +31 20 2602118                   
www.fritsrouvoet.nl
www.brightfame.nl 

Geplaatst

in

door

Tags:

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *