Gratis concert


Desperation Band


Zondag 17 november in Hilversum. 

Of het nu bij artiesten als Michael W. Smith, de Newsboys of InSalvation was; bij het lied ‘I Am Free’ bleef niemand stil staan. De song maakt iets los bij mensen, en dat is wat de oorspronkelijke schrijvers van het lied, de Desperation Band, al jaren doen. Op 17 November zijn ze in Nederland voor een eenmalig, avondvullend optreden in Hilversum! 

Klik hier voor meer informatie of om direct te reserveren!

Graag willen wij de vrienden van Bright Fame de mogelijkheid bieden om samen met ons deze avond mee te maken. Voor jou en je partner, die ons maandelijks ondersteunen bieden wij een gratis toegangskaart aan. Wil je met ons deze avond meemaken stuur dan een mail naar frits@brightfame.nl

Contact

Om 18:30 uur bent u welkom in een aparte zaal om samen even onder het genot van een bakje koffie of wat anders wat te delen en uw vragen te beantwoorden.

Nog geen vriend van Bright Fame ga dan naar onze site en vul het formulier in en ontvang een gratis toegangskaart(en) voor het concert en het nieuwste boek “De Waarheid achter de wallen” van Renate van der Zee of het laatste boek van Maria Genova, “Het Duivelskind”.

Frits Rouvoet

Geplaatst

in

door

Tags:

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *