beetje bizar.

Overdag rustig aan begonnen en een leuke voorspoedige rit gehad naar Galati. Daar aangekomen hebben we gelijk een ontmoeting gehad met de organisator van de conferentie aldaar. Samen alles nog even doorgenomen en toen voor onszelf nog even alles op een rij gezet.

Ik heb er echt zin in om morgen deze conferentie te mogen spreken maar het is ook wel een beetje spannend. Alles wat we in het afgelopen jaar geinvesteerd hebben mag er morgen uitkomen. Er zijn voorgangers, jeugdleiders, leerkrachten, psychologen en directies van scholen. En het is mijn vurig verlangen dat zij in actie gaan komen. Dat er teams ontstaan die preventiewerk gaan doen, op scholen gaan werken maar ook onder de ouders. Dat er nazorg gaat ontstaan zodat meisjes die terug keren genezing en herstel kunnen ontvangen. Eind september, begin oktober hoop ik dat we daar een start mee kunnen maken en tevens dat we een ontmoeting kunnen hebben met de teams en hun een training kunnen geven.

Na de conferentie zijn we een uur lang te gast in een live televisieprogramma. Dit was een verrassing voor ons. We hadden het er wel eens over gehad maar dat het gelijk al zou gebeuren. Goed geregeld door de mensen alhier.

We hebben vanavond heerlijk gegeten in een restaurant waar we een ongelofelijk goede avond hebben gehad met de manager. Bijna elke minuut dat hij bij ons kon zitten zat hij er ook. Heel open en eerlijk, echt bijzonder.

Vreemde gewaarwording dat rondom ons heen de tafels bezet waren met pooier en diverse dames. Eentje hekenden we uit Amsterdam. Beetje bizar.

Het meisje dat we gisteren ontmoet hebben vertelde ons via de telefoon dat ze voor het eerst sinds lange tijd weer lekker geslapen had. Gewoon de wetenschap dat ze er niet meer alleen voor staat. We hadden haar het boek van Francine Rivers “Bevrijdende Liefde” (in het Roemeens gegeven). Ze was er gelijk in begonnen en was er heel blij mee.

Lieve mensen,
Ik houd het kort want het is hier al weer bijna 01:00 en om 06:45 loopt de wekker af.

Hartelijke groet,

Frits Rouvoet


Geplaatst

in

door

Tags:

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *