Klant vertelde haar dat hij ook een dochter van 19 had

Lieve mensen, ik zou soms willen dat jullie allemaal met mij mee konden lopen, horen en zien. Dagelijks horen wij zulke moeilijk en droevige verhalen. Zoals ook vanmiddag weer.

Ik heb op ons kantoor met een 19 jarig meisje zitten praten. Ze was zo ontzettend moe. Ze kon er niet over uit dat ze van de week een 42 jarige man even oud als haar vader als klant had. De man vertelde haar dat hij ook een dochter van 19 had.

Hoe is het mogelijk Frits, zei ze; dat hij het hier met mij doet en straks aan tafel zit met zijn eigen dochter.

Ze heeft het allemaal zoveel mogelijk met gesloten ogen maar laten gebeuren.

Ruim 4 maanden terug was ze op bezoek bij een vriendin en die heeft haar overgehaald om het eens als prostituee te proberen. Ze begrijpt nu niet hoe ze zo stom had kunnen zijn. Een drie weken terug ontmoette ik haar voor het eerst en toen vertelde ze mij al dat ze het zo moeilijk vond om nu met haar ouders te praten. Want er stond een groot geheim tussen hen in. Ze vertelde echt die keer heel veel, ze bleef maar praten. Regelmatig liepen er wat tranen vermengd met haar make up over haar wangen. Afgelopen maandag spraken we een hele tijd met elkaar op het kantoor. En daarna kreeg ik haar telefonisch niet meer te pakken en zag ik haar ook niet meer.

Afgelopen middag ben ik wel vier keer met Eus Ekelmans langs haar raam gelopen en de laatste keer liep ze net naar buiten. Gedrieën hebben we op kantoor lang gesproken. Ze vertelde dat de gesprekken die we hadden gehad haar hadden doen besluiten om maandag naar huis te vliegen. Ze hoopte dat ze een dikke streep zou kunnen zetten en thuis de draad weer op zou kunnen pakken. Maar er was ook heel angst in haar, regelmatig droomde ze over haar klanten en als ze droomde dan praatte ze ook. Ze was zo bang dat haar moeder dit zou horen. Ook bleef ze lage tijden onder de douche staan en probeerde ze dat vieze gevoel van haar af te spoelen maar nooit lukte dat. Soms wanneer er iemand met een bepaald geurtje op voorbij kwam dan herinnerde haar dat direct aan die ene klant. ( Hoezo schone prostitutie? )

Samen hebben we gebeden, ik zat naast haar en ze legde haar hoofd op mijn schouder. Ik denk wanneer we even niets gezegd hadden dan was ze zo in slaap gevallen.

We spraken af elkaar misschien morgen anders maandag nog een keer te ontmoeten. Tevens zullen we regelmatig met elkaar contact houden in de toekomst.

Help ons te helpen!

Frits Rouvoet
www.fritsrouvoet.nl
frits@fritsrouvoet.nl
06 54985459
Giro 4103912
tnv STICHTING BLOOD-N-FIRE


Geplaatst

in

door

Tags:

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *