Uitnodiging

Op donderdag 29 november aanstaande wordt een bijzondere brainstormavond georganiseerd. Ten behoeve van Stichting Bright Fame en het werk van Frits Rouvoet in het Wallengebied van Amsterdam stelt het authentieke Italiaanse restaurant Dolce Vita in Veenendaal haar deuren open. U wordt van harte uitgenodigd aanwezig te zijn! Het doel van deze avond is simpel: we willen zoveel mogelijk goede en creatieve ideeën en suggesties op tafel krijgen waar mee Bright Fame in de komende jaren financieel en organisatorisch kan groeien. En hoe kun je beter met elkaar tot creatieve
gedachten en gesprekken komen dan tijdens een goede maaltijd!

Deze avond is dus niet bedoeld als fondswerfavond en is ook niet bedoeld om sponsors en giften binnen te halen. U wordt gevraagd om mee te denken! En gezellig mee te eten natuurlijk! Er zijn in totaal 40 plaatsen beschikbaar. Eigenaar en chef-kok Roberto zal een aantal heerlijke, oorspronkelijke Italiaanse gerechten voorschotelen. De kosten willen we beperkt houden. Dat betekent dat u voor slechts 50 euro per persoon een geweldige avond kunt hebben, inclusief eten en drinken. De avond begint om 19.00 uur, vanaf 18.30 uur bent u welkom!

Wij hopen dat elke gast minimaal één ‘Gouden Idee’ zal willen inbrengen. En uiteraard zal Frits een kort praatje tussen de gangen door houden over zijn werk en de projecten van Bright Fame. Uiteraard is een slimme en leuke manier bedacht om ideeën en suggesties te verzamelen.

Meldt u zich snel aan voor deelname aan deze unieke creatieve Dolce Vita Brainstorm Dineravond! Natuurlijk kunt u ook een tafel voor twee of voor vier personen reserveren.
Aanmelden: mail of bel naar info@lafjoetoe.nl of Tel. 06 5377 4336.

Deze avond is een initiatief van Stichting Bright Fame, Lafjoetoe Services (Partners in maatschappelijk betrokken ondernemen)
en Ristorante Dolce Vita.
Na aanmelding ontvangt u routebeschrijving en verdere informatie!

Dolce Vita
Veenendaal


Geplaatst

in

door

Tags:

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *