Even snel de dag

Vandaag ongeveer 13 uren op stap geweest. Van morgen begonnenin Carpenisce, kinderen die buiten spontaan begonnen te zingen. Bongo erbij, zingen en het ging maar door.
 
 
Ook in de samenkomst was er veel tijd om voor aanbidding in een heerlijke vrijheid. Daarna in een dorpje heerlijk buiten gegeten, varken om de hoek in de stal, ganzen achter het hek en de kippen liepen daar lekker vrij rond. Allemaal traditionele gerechten. Echt heerlijk. Net buiten het erf een paar echte zigeunerwagens, paard en wagen.
 

Toen met de hele groep, 18 mensen in een Ford bus en het enige weg waar men zich zorgen over maakte was dat de riem van de bijrijder niet vast gezet kon worden. Zo’n 50 km lang werd er gezongen en geklapt, het was een echte belevenis.
 

 
De tweede dienst in Sterea, een vrij nieuwe kerk, leuk om te zien hoe enthousiast de mensen daar zijn en hoe er in een korte tijd al zoveel mensen komen. Ook hier weer heerlijk zingen en ik voor de tweede keer spreken. In de laatste dienst nam voor al de jeugd een hele centrale plek in. Ze kregen de hele gemeente mee en het was een geweldige tijd van lofprijs en aanbidding. Aan het eind heerlijk voor de jeugd gebeden. En dan is het nu alweer het einde van een mooie dag.
 
 
Morgen nog de DISC training met Elisabeth van Seventer. De leiders zien daar echt naar uit.
( Voor info over de DISC zie www.jijbentuniek.com )
 
Het is hier alweer bijna middernacht, dus ik ga lekker slapen.
 
Frits Rouvoet
www.fritsrouvoet.nl
www.bloodnfire.nl
www.brightfame.nl
 

Geplaatst

in

door

Tags:

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *