Uitzichtloos

Van de week liet een 28 jarige prostituee de plekken op haar lichaam zien waar ze door haar ex-man geslagen was. In een mengeling van wat engelse en nederlandse woorden vertelde ze hoe ze na de scheiding van deze man probeerde het hoofd boven water te houden en te zorgen voor haar drie kinderen. In haar geboorteland lukte dit niet en is ze het dus maar gaan proberen in Amsterdam achter het raam op de wallen. Een vriendin uit het zelfde dorp maakte haar hier op attent en nam haar mee naar de red-light. Met lede ogen moet ze zien hoe haar twee collega’s diverse klanten hebben en zij nagenoeg niet. Dit doet natuurlijk heel wat met haar eigenwaarde. Nauwelijks krijgt ze de huur voor haar kamertje rond en geld sturen naar haar kinderen komt er niet van. Verleden week dacht ze een extraatje te hebben door samen met een collegaatje een paar uur in met een klant in een hotel door te brengen. We hebben haar gewaarschuwd voor de risico’s. Na een tijdje gewacht te hebben zijn ze maar naar huis gegaan toen de klant niet op kwam dagen. Nu blijkt ze ook nog eens in verwachting dus wil ze een abortus. Dit is niet de eerste keer want na een leven vol misbruik moest dit al meerdere malen ondergaan.

We hopen dat ze binnenkort met ons mee gaat naar Mercy Place. Ze komt steeds meer tot besef dat ze hier niet veel verder zal komen en de financiele problemen alleen maar groter zullen worden. Ze mist haar kinderen enorm en we hopen dat we met elkaar een uitweg kunnen vinden en dat ook deze vrouw haar leven kan gaan opbouwen.

Word vriend van Bright Fame en help ons deze vrouwen te helpen.
http://www.brightfame.nl/links

Een hartelijke groet,

Frits Rouvoet


Geplaatst

in

door

Tags:

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *